Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 5 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Smile lazer tedavisi nedir? Göz sağlığı ve hastalıkları uzmanı Doç. Dr. Dilek Yaşa tüm sorularımızı yanıtlıyor. Gülüş tasarımı nedir? Tüm merak edilenleri estetik diş hekimi Abdulkadir Narin anlatıyor. Dolgu ve botoks nedir? Yüzün hangi bölgelerine uygulama yapılır? PRP işlemi nedir, neden tercih edilir? Ameliyatsız estetik işlemleriyle ilgili tüm sorularımızı estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Emrah Aslan cevaplıyor. Sivilce ve aknelere nasıl müdahale edilebilir? Güzellik koçu Burcu Ürge hem çok önemli bilgiler veriyor, hem de sivilce ve aknelere karşı çok özel bir doğal cilt temizleme suyu tarifi paylaşıyor. Kasım ayında bizleri neler bekliyor? 8 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 5 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan İki Aile isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.