Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Burcu ile Hafta Sonu'nda bu hafta: Kemik tümörü nedir, belirtileri nelerdir? Tüm merak edilenleri Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Koray Başdelioğlu anlatıyor. Göz kapağı ameliyatı nedir, neden yapılır? Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İskender Alkın Solmaz tüm sorularımızı yanıtlıyor. Hemanjiom nedir, neden oluşur? Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Rejin Akyüz Kebudi tüm merak edilenleri anlatıyor. Yüksek tansiyonu olan hastalar nelere dikkat etmeli? Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Muzaffer Değertekin tüm sorularımızı cevaplıyor. Sağlıklı ve hızlı bir şekilde nasıl kilo verebiliriz? Diyetisyen Melisa Karataş zayıflama süreciyle ilgili çok önemli bilgiler ve önemli püf noktalar paylaşıyor.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 09:30'da başlayan Çizgi Film Kuşağı isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.