Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Meme kitleleriyle ilgili tüm merak edilenleri girişimsel Radyoloji ve Meme Radyolojisi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mahir Atasoy anlatıyor. Spor yaralanmalarının nedenleri neler? Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Hasan Bombacı tüm sorularımızı yanıtlıyor. Ağız sağlığında ortodontik bakım ve tedavinin önemi nedir? Ortodonti Uzmanı Dr. Gizem Altuğ Türkyılmaz tüm merak edilenleri anlatıyor. Sedef hastaları nelere dikkat etmeli, yaralarına nasıl bakım yapmalı? Dr. Mehmet İlteber Bahadır tüm sorularımızı cevaplıyor. Gastrit ve ülser hastaları Ramazan’da nelere dikkat etmeli? Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Yetgin anlatıyor. Ramazan’da beslenmemizde nelere dikkat etmeliyiz? Diyetisyen Zehra Bora hem önemli bilgiler veriyor hem de Ramazan’a özel sağlıklı tarifler paylaşıyor.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 09:30'da başlayan Çizgi Film Kuşağı isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 13:00'te yayınlanan Bir Demet Tiyatro isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.