Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 27 Kasım 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kronik ağrı nedir? Ağrılar tedavi edilmezse başka sıkıntılara sebep olabilir mi? Fizyoterapi uzmanı Zafer Aksungur merak edilen soruları yanıtlıyor. Şeffaf plak tedavisi nedir? Avantajları nelerdir? Şeffaf plaklar nasıl kullanılır? Ortodonti uzmanı Samet Çelik tüm merak edilenleri anlatıyor. Gıdı bölgesini inceltmek mümkün mü? Gıdı estetiği nasıl yapılıyor? Gıdı sarkmasına karşı hangi işlemler uygulanıyor? Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali Şahan tüm sorularımızı cevaplıyor. Kışın saçlarımız neden daha çok yıpranıyor? Yapılan işlemler saçlarımızı nasıl etkiliyor? Güzellik Koçu Burcu Ürge çok önemli bilgiler verirken bir yandan da özel bir saç bakım yağı ve kepeğe karşı etkili saç bakım maskesi tarifini paylaşıyor. Hepsi Burcu ile Hafta Sonu'nda.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 27 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 09:30'da başlayan Çizgi Film Kuşağı isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Bir Demet Tiyatro isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

27 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.

Star TV (27.11.2021)
00:30
07:00
14:00
18:45