Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 30 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fokus ultrason yöntemi nedir? Yüzün hangi bölgelerinde kullanılabilir? Tüm merak edilen soruları dermatoloji uzmanı Dr. Ali Şahan cevaplıyor. Arı ürünleri kırışıklık tedavisinde nasıl kullanılıyor? Gıda yüksek mühendisi Aslı Elif Tanuğur Samancı, arı ürünleriyle ilgili merak edilenleri anlatıyor. Akıllı lensler hangi göz rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılıyor? Göz hastalıkları ve cerrahisi uzmanı Op. Dr. Kadir Çolakoğlu göz hastalıkları tedavisindeki tüm yenilikleri anlatıyor. Saç dökülmesinin nedenleri nelerdir? Saçlar neden yıpranır? Güzellik koçu Burcu Ürge, hem saç bakımıyla ilgili çok önemli bilgiler veriyor hem de saçları canlandıran ve besleyen özel tarifler paylaşıyor.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 09:30'da başlayan Çizgi Film Kuşağı isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Bir Demet Tiyatro isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.