Burçak Tarlası

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Burçak Tarlası, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Burçak Tarlası programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Banu. Köylü bir gençle evlenen şehirli bir gelin… Daha önce oğlunu bir başka genç kızla sözleyen kaynananın Banu’ya hayatı kolaylaştırmaya hiç niyeti yoktur. Banu’ya zarar vermeyen tek kişi ise kendi halindeki kayınpederidir. Bin bir plan yapan yaşlı kadın Banu’yu evden kaçırtmaya kararlıdır. Bunun içinde elinden geleni yapar. Ancak Banu evliliğini korumak için kayınvalidesinin her türlü eziyetine katlanır. Türlü bahanelerle eve yepyeni bir gelin getirmek niyetindeki kayınvalidesinin eziyetleri giderek katlanılmaz bir hal almıştır. Banu’yu zorlu bir karar beklemektedir…

Burçak Tarlası, Kanal 7'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan Kayıp Yıllar isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Burçak Tarlası programının yayını, 13:45'te yayınlanan Tatlı Bela isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Burçak Tarlası filmi yayını başlayacaktır.