Bumblebee

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bumblebee, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bumblebee programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee, henüz çok gençtir. Kimsesi olmayan ve nereye gideceğini bilemeyen sarı autobot, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasındaki bir hurdalığa sığınır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün oldukça zarar görmüş olan Bumblebee'yi keşfeder ve onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir tosbağa olmadığını fark eder. Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobotu peşindeki decepticonlardan koruyabilmek için birlikte bir maceraya atılacaktır.

Bumblebee, Kanal D'de yayınlanan ve 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bumblebee programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Bumblebee filmi yayını başlayacaktır.