Bulut Bulut Üstüne

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bulut Bulut Üstüne, 14 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Bulut Bulut Üstüne programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cemal, çevresinde çok sevilen, haksızlıklara karşı canını ortaya koymaktan çekinmeyen yiğit bir delikanlıdır. Çok sevdiği Şerife ile evlendiği gün, birlikte mutlu geçecek bir ömür hayali kurmaktadır. Ancak düğünlerine gelen dayısı Kazım’ın ziyaretiyle hayatlarının bambaşka bir yöne gideceğinin henüz farkında değildir. Cemal’in dayısı Kazım’la düşmanı Nedim arasında uzun yıllardır süren bir kavga vardır. Cemal bu kavgada haklı olduğuna inandığı dayısının yanında yer alır. Her hareketinde Cemal’i karşısında bulan Nedim, sonunda Cemal’i ortadan kaldırmaya karar verir. Mutluluk hayal eden Cemal ve Şerife’nin hayatı kabusa dönmüştür.

Bulut Bulut Üstüne, Kanal 7'de yayınlanan ve 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Bulut Bulut Üstüne programının yayını, 09:00'da yayınlanan Kül isimli film başlayana kadar devam edecek.

14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bulut Bulut Üstüne filmi yayını başlayacaktır.