Bozkır

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bozkır, 19 Ocak 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bozkır programını saat 00:15'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Abdullah ile Çolak Ziya, Konya’nın Bozkır ilçesinde yaşayan iki arkadaştır. Geçimlerini silah satarak kazanan Abdullah ve Çolak Ziya, her ne kadar birbirlerinden farklı karakterlere sahip olsalar da, yıllardır birlikte hayat mücadelesi vermişlerdir. Abdullah, sözlüsü Emine ile evlenmek için çabalarken, Çolak Ziya ise günü kurtarmaya çalışarak yaşar. Abdullah ve Çolak Ziya, bir gün asker arkadaşları Testici Bekir’in evine ziyarete giderler. Ancak Testici Bekir evde yoktur. Çolak Ziya, Bekir'in eşine tacizde bulunur. Abdullah’ın gelmesiyle kaçmaya başlayan Çolak Ziya, Abdullah’ın tek kurşunu ile ölür. Abdullah, adalete teslim olmaya karar verir. Abdullah, sözlüsü Emine’ye kavuşma umuduyla, suçunu inkar etmeye karar verir. Bozkır kabadayısı olan Erol Kara’nın da suçu üstlenmesi ile serbest kalan Abdullah için, asıl hesaplaşma şimdi başlayacaktır.

Bozkır, TRT 1'de 19 Ocak 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Bozkır programının yayını, 02:25'te yayınlanan Şehrime Hoş Geldiniz isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 00:15'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Bozkır filmi yayını başlayacaktır.