Bozkır Arslanı Celaleddin

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bozkır Arslanı Celaleddin, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Bozkır Arslanı Celaleddin programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Celaleddin’in kendi planları doğrultusunda yaptığı hamlelerden ötürü sabrı taşan Sultan Alâeddin, nihai kararını vererek Uzlag Şah’ı veliaht ilan eder. Türkan Hatun istediği zafere ulaşmış gibi görünse de ufukta beliren Moğol tehlikesi tüm dengeleri değiştirir. Cengiz Han’ın Cuci komutanlığında bir süvari ordusunu Harzemşah ülkesine gönderdiği haberi üzerine Sultan Aleaddin, orduyu toplayarak başına geçer. Kutlu Bike’nin kardeşini Cengiz Han’dan kurtarabilmek için Tohto’yu ele geçirmeye çalışan Celaleddin ise ülkesini Moğol tehlikesine karşı koruyabilmek için farklı bir plan kurar. Cengiz Han’ın ordusu asıl maksatlarına ulaşmak için Harzemşah topraklarına girerken, iki ordu uzun yıllar sürecek kanlı savaşın ilk muharebesine girişir.

Bozkır Arslanı Celaleddin, atv'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bozkır Arslanı Celaleddin programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi yayını başlayacaktır.