Bloomberg HT Life

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Bloomberg HT Life, 29 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bloomberg HT Life programını saat 21:00'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Program, iki çılgın Türk’ün kahramanlık hikayesini beyazperdeye taşıyan, başrollerini Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay’ın paylaştığı “Türk İşi Dondurma” filminin galasından kameralara yansıyanlarla başlıyor. Tiyatro köşesinde ise Saruhan bu hafta, Ali Poyrazoğlu’nun 13 sene olduğu gibi yine Madam Arşaluz olarak seyirci karşısına çıktığı “Tak Tak Takıntı” oyununun kulisine konuk olup usta oyuncu ve ekibiyle keyifli bir sohbete imza atıyor. program, haftanın filmlerinin yer aldığı Vizyondakiler ve etkinlik rehberi Ajanda turuyla devam ediyor.

Bloomberg HT Life, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Aslı Şafak'la İşin Aslı isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Bloomberg HT Life programının yayını, 22:00'de yayınlanan Joanna Lumley's Trans-Siberian Adventure isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Ağustos 2021 Pazar günü saat 21:00'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Bloomberg HT Life eğlence programı yayını başlayacaktır.