Bizim Köy

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bizim Köy, 23 Şubat 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Bizim Köy programını saat 01:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aralarında husumet olan Durmuş ile Memiş köy muhtarının ölmesi ile boşalan muhtarlık koltuğuna oturmak için yarışa girerler. Köyde yapılan bir anket sonucunda iki rakibin oyları eşit çıkar. Bu arada iki rakibin birbirlerini seven çocukları Hurşide ile Şevki’nin evlilik planları da babaları yüzünden suya düşer. Köyün delisi Sadık ise muhtarlık seçiminde kilit isim olduğunun farkında değildir. Çünkü onun verceği oy eşitliği bozacaktır. Bu nedenle Durmuş ve Memiş oy karşılığı Sadık'ın tüm isteklerini yerine getirmeye söz verir. İki rakibin arasında kalan Sadık ise ne yapacağını bilememektedir.

Bizim Köy, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Şubat 2023 Perşembe günü saat 00:00'da başlayan Baba Dostu isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Bizim Köy programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

23 Şubat 2023 Perşembe günü saat 01:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Bizim Köy filmi yayını başlayacaktır.