Bircanlar Lokantası

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bircanlar Lokantası, 24 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Bircanlar Lokantası programını saat 22:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Taner Gül, manken sevgilisi Svetlana'ya evlenme teklif etmek için müdavimi olduğu Bircanlar Lokantası’nı seçer. Ancak çapkın aşçı Hannibal Şevket, Svetlana’ya ilk görüşte aşık olur ve bu evliliğe engel olmak için elinden geleni ardına koymaz. Bu sırada Bircanlar’ın sahibi Kartal Bey’in yakın arkadaşının kızı Demre, Amerika’ya gitmeden önce babasının ısrarıyla bir süre Bircanlar’da çalışmak zorunda kalır. Zengin kızı Demre ile lokantanın garsonu Maço Fatih’in ilk günden rekabete girmeleri düzeni iyice bozar çünkü Bircanlar’ın emektarı Affan Şef’in unutkanlığı iyice ilerlemiştir. Hannibal’ın Svetlana aşkı, Demre ve Fatih’in rekabeti, Affan Şef’in unutkanlığı yani Bircanlar’ın eksantrik tayfası, hayatın bütün zorluklarını; aşk, dostluk, kayıtsızlık, coşku ve neşeyle alt etmeyi başarır.

Bircanlar Lokantası, FOX'de yayınlanan ve 24 Ağustos 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Pilav Üstü Aşk isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Bircanlar Lokantası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Ağustos 2021 Salı günü saat 22:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Bircanlar Lokantası filmi yayını başlayacaktır.