Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 19 Nisan 2022 Salı günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 00:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çukurova’yı terk etmeye hazırlanan Hakan, tam havaalanına gelmişken tesadüfen Fikret’in ağır yaralandığını öğrenerek geri döner. Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçiren Fikret’in ameliyatının mevcut şartlarda yapılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca Hakan, bu ameliyatı yapabilecek tek doktoru bulup getireceğini söyler. Abdülkadir’in ağır yaralı olmasından endişelenen Betül, Çolak’la evlenmeyi kabul eder ancak Çolak’ı zehirlemeye kalkıp yakalanınca hayatı tehlikeye girer. Aradığı doktorun uygun olmadığını öğrenen Hakan, Züleyha’nın güvenini yeniden kazanmasını sağlayacak sürpriz bir hamle yapar.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de 19 Nisan 2022 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Nisan 2022 Salı günü saat 00:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.