Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 11 Mart 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yaralanan Fikret’i hastaneye yetiştirmeyi başaran Hakan, yolda Çetin ve Fikret’in gerçek kimliğini öğrendiğini fark eder. Züleyha, endişe içinde Hakan ve Fikret’ten gelecek haberi beklemektedir. Hakan sırrının Fikret tarafından öğrenilmesinden endişelidir. Fikret konağa sağ salim dönünce başta Züleyha olmak üzere herkes çok sevinir. Fikret, Hakan Gümüşoğlu’yla ilgili bilgi bulamadığını söyleyerek Hakan’ın sırrını açık etmez ve hayatını Mehmet Kara’ya borçlu olduğunu açıklar. Hakan’la ilgili kararını veren Züleyha, Hakan’la konuşur ve bir an önce evlenmeye karar verirler. Züleyha, 15 günlük bir Avrupa deniz turu bulur ve çocukları da yanına alıp Hakan’la açık denizde evlenmeyi planlar.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 11 Mart 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Mart 2022 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.