Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 5 Mart 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 17:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fikret ve Çetin, Beyrut’ta iç savaşın ortasında kalır. Fikret ve Çetin’den haber almak için her yolu deneyen Züleyha, son çare Hakan’dan yardım ister. Fikret’in Beyrut’a kendisini araştırmaya gittiğini öğrenen Hakan onun peşinden Beyrut’a gider. Fikret ve Çetin kurtulmak için elçiliğe ulaşmaya çalışırken silahlar patlar ve Fikret yaralanır. Çolak ve Betül, Züleyha’nın gireceği ihaleye karşı birlik oluşturur. Betül’ün Çolak’ın avukatlığını üstlendiğini duyan Abdülkadir duruma el koyar. Çolak ve Betül arasındaki ilişki ise farklı bir boyuta taşınır.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 13:30'da başlayan Destan isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 17:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.