Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4 Şubat 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fikret, Lütfiye ve Züleyha’yı atlatmayı başarıp Abdülkadir’in peşine düşer ve onu kaçırıp bir orman kulübesine götürür. Abdülkadir, Fikret’in elinden kurtulamayacağını anlayınca yalanlar uydurup yalvarmaya başlar. Abdülkadir’in sözlerine kulak asmayan Fikret, intikam için farklı bir yol seçer. Huğların talan edildiğini öğrenen Züleyha, Çolak’ın karşısına çıkıp hesap sorar. Züleyha’nın cesareti Çukurova’da takdir toplarken Çolak, Züleyha’yı yıldıramayacağını anlayınca taktik değiştirir. Fikret ve Hakan huğlarda yardım dağıtırken Özhan da adamlarıyla gelip herkesi şaşırtan bir hamle yapar.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 4 Şubat 2022 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

4 Şubat 2022 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.