Bir Şansım Olsa

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sunuculuğunu oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği Bir Şansım Olsa, yaşamdan etkileyici hikayeleri seyirciyle buluşturuyor. Pişmanlık duyanların, ikinci bir şans isteyenlerin başvurduğu, ‘keşke’lerine çözüm aradığı bir program olma özelliğini taşıyan Bir Şansım Olsa'da gerçek, yaşanmış hikayelerin kahramanları ekranda adeta yüzleşiyor. 'Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?' sorusuna cevap arayan, geçmişlerinde pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları olanlar bu programda bir şans daha istiyor.

Bir Şansım Olsa, Star TV'de yayınlanan ve 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 12:00'de başlayan Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:00'te yayınlanan Dizi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 13:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.