Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 16 Ekim 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Şansım Olsa’da bu hafta; 30 yıl sonra evladına kavuşmak isteyen bir annenin yardım feryadını dinleyeceksiniz. Başvuruda bulunan Şebnem Hanım, çok küçük yaşta istismara uğraması sonucunda anne olmak zorunda kalmış ancak doğumdan sonra oğlunu hiç göremeden annesi ile kayınvalidesi almış. Yıllarca çocuğunun özlemiyle yaşayan ve her şeyi sır gibi saklayan Şebnem Hanım, 30 yıl sonra programda oğluyla bir araya gelecek. Şebnem Hanım’ın oğlu Savaş Bey geçmişiyle ilgili tüm gerçekleri Bir Şansım Olsa’da öğrenecek. Savaş Bey ve onu büyüten Esra Hanım programa katılacak. Anne oğul gözyaşları içinde kavuşurken bu anlar izleyenleri derinden etkileyecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Baba isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

16 Ekim 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.