Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 2 Ekim 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde; Adnan Bey sadakatsizlik yüzünden boşandığı eski eşi Gülbin Hanım’a ulaşmak istiyor. Adnan Bey, Gülbin Hanım’ın kendisini aldattığını ve iki çocuğundan birinin başkasından olduğunu öğrenince sekiz yıllık evliliğini bitirme kararı alıyor. 1 yıldır kızını, annesiyle görüştürmüyor ancak kızı sağlık sorunları yaşamaya başlayınca Gülbin Hanım’a ulaşmaya çalışıyor. Bir Şansım Olsa, Gülbin Hanım’a ulaşınca çarpıcı gerçekler ortaya çıkacak. Gülbin Hanım’ın aslında mağdur olduğu öğrenilecek. Olayın diğer yüzü herkesi şoke edecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Ekim 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.