Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 31 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde, 18 yaşına girmiş bir kızın babasına kavuşmak istemesine şahit olacaksınız. 6 yaşındayken annesi ve babası boşanan Ebru’nun bu süreçte yaşadığı çekişmeleri, annesinin babası için uzaklaştırma kararı çıkardığını ve Ebru’yu babasından kaçırdığını öğreneceksiniz. Ebru’nun lisede yaşadığı baba özlemini, babaannesi Kamile’nin torununu ne kadar özlediğini, sınıf arkadaşı Yeliz’in desteğini dinleyeceksiniz. Ebru ile babasının birbirlerine duydukları özlem karşısında duygu dolu anlar yaşayacaksınız. Yıllardır göremediği, hasret çektiği babasına kavuşmak isteyen ve artık reşit olduğu için harekete geçen Ebru, Bir Şansım Olsa’ya başvuracak. Baba kızın kavuşması karşısında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Arabesk isimli film başlayana kadar devam edecek.

31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.