Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 26 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

'Bir Şansım Olsa’nın yeni bölümünde, ilk aşkı son aşkı olan iki insanın muhteşem öyküsünü izleyeceksiniz. Özgür Bey’in ilk aşkı olan Peri Hanım’ı unutamadığı bu öyküde Özgür Bey’in aşkına okuduğu şiirlere, bir söz yazarı olan Peri Hanım’ın Özgür Bey için yazdığı şarkılara şahit olacaksınız. Bu aşıkların Büyükada’da tanışma öykülerini dinleyecek, 6 yıl süren ilişkilerini, Özgür Bey’in kıskançlıkları ve evi terk etmesiyle bitişini öğreneceksiniz. 12 yıl boyunca hayatlarına kimseyi almamış olan Peri Hanım ve Özgür Bey’in aşk hikayesi karşısında gözyaşlarınızı tutamayacaksınız.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 26 Haziran 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Şef Kapımda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.