Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 12 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aşkın Bey’in tüm evlilik hayatı boyunca yaşadığı olumsuz durumları ve yanlış anlaşılmaları öğreneceksiniz. Bir otelde kalmak isterken yanlışlıkla polis baskını yemesini, bir kadın müşterinin boğazına kaçan yemeği çıkarmak için hamle yaptığı sırada basılışını, insanların onu yanlışlıkla “Aşkım” ismiyle rehberlerine kaydetmesini, Alev Hanım’ın tüm bu olanlara dayanamamasını dinleyeceksiniz. Gözüyle aldatıldığını hiç görmese de aldatıldığına inanan Alev Hanım’ın eşi Aşkın Bey’i terk etmesini izleyecek, bu trajikomik olaylar karşısında hem gülecek hem şaşıracaksınız.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Şef Kapımda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.