Bir Şansım Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Bir Şansım Olsa, 8 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Şansım Olsa programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kübra Hanım ve Serkan Bey’in bir yaz günü sahilde ateş başında tanışmalarını, yaz aşkı olarak başlayan ilişkinin İstanbul’a taşınmasını, Kübra Hanım’ın ailesinin Serkan Bey’i maddi olarak çok fazla zorladıklarını, Serkan Bey’in evlenmeden aldığı evi bile nasıl yanlış anladıklarını öğreneceksiniz. Düğün gününe kadar Serkan Bey’in bu ilişkiden gittikçe uzaklaşmasına şahit olurken bu aşk hikâyesine hem gülecek hem de ağlayacaksınız. Ailesi ve aşkı arasında kalan Kübra Hanım, Bir Şansım Olsa’da pişmanlığını dile getirecek. Nikah masasında evlenmekten vazgeçen Serkan Bey’den bir şans daha isteyecek.

Bir Şansım Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Pazar Sürprizi isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Şansım Olsa programının yayını, 14:30'da yayınlanan Öyle Olsun isimli film başlayana kadar devam edecek.

8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Bir Şansım Olsa yaşam programı yayını başlayacaktır.