Bir Kahramanın Rüyası

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bir Kahramanın Rüyası, 26 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bir Kahramanın Rüyası programını saat 15:15'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mahallede çıkan bir yangında çocukları kurtarmak isterken yaşamını yitiren Sami’nin oğlu Kerem’in lösemi hastası olduğu ortaya çıkar. Bunun üzerine mahalleli Melek, tedavi masraflarına destek olmak için para toplama derdine düşer. Tevfik ve mahalleli sonunda çareyi banka soymakta bulur. Plan yapıp bankayı gözetlerken, banka müdürü olan Kudret’in kasa anahtarını cebine koyduğunu görürler. Bin bir oyunla anahtarları alırlar ama o esnada Kerem fenalaşır.

Bir Kahramanın Rüyası, TV8'de yayınlanan ve 26 Eylül 2021 Pazar günü saat 10:45'te başlayan Kırmızı Oda isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Bir Kahramanın Rüyası programının yayını, 17:45'te yayınlanan Masterchef Türkiye 2021 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

26 Eylül 2021 Pazar günü saat 15:15'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Bir Kahramanın Rüyası filmi yayını başlayacaktır.