Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi, 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi programını saat 20:00'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

11 Kasım 1918'de, New Orleans halkı 1. Dünya Savaşı'nın bitişini kutlarken, bir bebek 86 yaşındaki bir adamın fiziksel görünüşü ile doğar. Bebeğin annesi doğumdan kısa bir süre sonra ölür ve babası Thomas Button, bebeği alarak huzurevinin önüne bırakır. Huzurevinde çalışan Afro Amerikan çift Queenie ve Tizzy bebeği bulurlar. Hamile kalamayan Queenie, bebeği nüfusuna almaya karar verir ve bebeğe Benjamin ismini verir. Giderek gençleşen ve uzun süre New Orleans dışında çalışan Benjamin, 1945'te vatanına geri döndüğünde, babası Thomas Button'la bir araya gelir. Thomas, kendisinin babası olduğunu itiraf eder ve Benjamin'e yüklü bir miras bırakır. Benjamin, hem yakışıklı hem de zengin bir adamdır artık. Bütün bunlar yaşanırken, Benjamin, büyük aşkı Daisy ile karşılaşır. Çift, tutkulu bir aşka yelken açar. Ancak Daisy'nin yaşlanırken Benjamin'in gençleşmesi büyük problemler doğuracaktır.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi, 360'de yayınlanan ve 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 18:00'de başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi programının yayını, 22:30'da yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi filmi yayını başlayacaktır.