Benim Anne

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Benim Anne, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Benim Anne programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Talihsiz bir kazayla balkondan düşen çocuğunun öldüğünü zanneden Güllü, korku ve üzüntüden aklını kaybeder. Eşi Halim, Güllü’nün durumuna daha fazla katlamaz ve onu köyde bırakarak, kızıyla birlikte kendine yeni bir yaşam kurmak üzere şehre taşınır. Aradan yıllar geçer ve minik Yasemin büyür. Fakat her zaman mutsuz ve her zaman huysuz bir çocuk olur. Mutsuzluğu ise hem üvey annesinin eziyetinden hem de annesine olan hasretinden kaynaklanmaktadır. Zaman geçtikçe, anne özlemi içinde büyür. Yasemin, umutsuz da olsa annesini kavuşacağı günün hayaliyle yaşar. Derken bir gün ziyaretlerine gelen akrabaları içinde ufakta olsa bir umut belirmesine neden olur.

Benim Anne, Kanal 7'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 07:45'te başlayan Sarı Kız Tepesi isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Benim Anne programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Benim Anne filmi yayını başlayacaktır.