Benim Adım Feridun

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Benim Adım Feridun, 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Benim Adım Feridun programını saat 14:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Günün birinde sevgilisi Ayla tarafından terk edilince sudan çıkmış balığa döner. Birkaç hafta boyunca sevdiği kadını geri kazanmaya çalışsa da sonuç nafiledir. Bunun üzerine artık ayrılığı kabullenmesi gerektiğini anlayan Ersan, farklı bir yerin iyi geleceği umuduyla uzun zamandır gitmediği, çocukluğunun geçtiği Erdek'teki eve gider. Ancak burada da aradığı teselliyi bulamaz. Sahilde dolaşırken yakınlarda bir düğün olduğunu fark eder. Bir şeyler içip çıkma düşüncesiyle düğüne giren Ersan’ı, düğündeki damadın babası, yıllar önce küstükleri için Almanya’ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun zanneder. İlk başta bu rolden memnun olan Ersan ilk fırsatta kaçarım diye düşünürken damadın kuzeni Hayal’i görür.

Benim Adım Feridun, atv'de yayınlanan ve 29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 13:00'te başlayan Gün Ortası isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Benim Adım Feridun programının yayını, 16:15'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 14:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Benim Adım Feridun filmi yayını başlayacaktır.