Beni Unutma

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Beni Unutma, 17 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Beni Unutma programını saat 07:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Olcay ve Sinan. İkisi de genç, ikisi de henüz bekar ama ikisi de aşka ve gerçek sevgiye olan inançlarını kaybetmiş insanlardır. Olcay, sevgilisi Hakan'ın kendisini aldattığını öğrenir; Sinan ise ani bir kararla nişanlısı Ebru'dan ayrılır. İki yaralı kalp tanıştıktan sonra hiç planlamadıkları biçimde birbirlerinden etkilenir ve duygusal bir ilişkiye girerler. Fakat Sinan’ın eski nişanlısı Ebru'nun, genç adamdan vazgeçmeye niyeti yoktur. Olcay ve Sinan'ın arasındaki taze ilişkiye bir süre sonra eski beraberliklerinin gölgesi düşecektir. Olcay’ın bazı tuhaf davranışları da aralarındaki duyguların sorgulanmasına neden olacaktır.

Beni Unutma, atv'de yayınlanan ve 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 06:05'te başlayan Sen Anlat Karadeniz isimli programdan sonra saat 07:30'da başlayacak.

Beni Unutma programının yayını, 10:15'te yayınlanan Şirinler 2 isimli film başlayana kadar devam edecek.

17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 07:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Beni Unutma filmi yayını başlayacaktır.