Benden Sevdalı mısın?

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Benden Sevdalı mısın?, 13 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Benden Sevdalı mısın? programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gülbahar, yörenin en zenginlerinden olan Reşat Ağa’nın konağında çalışmaktadır. Konağın haylaz oğlu Murat’a sevdalanır ve bu gizli aşkı bahçedeki zerdali ağacıyla paylaşır. Bir sevdalısı olduğundan habersiz, babasının gücü ile serserice bir yaşam süren Murat genç kızın kendisine olan ilgisini fark eder. Bu saf ve karşılıksız sevdaya alaycı bir tavırla karşı çıkan delikanlı, Gülbahar’ın kalbini kırar. Bu sırada Reşat Ağa, oğlu Murat’ı komşu köyün ağa kızı ile evlendirmeye hazırlanır. Genç delikanlı ise Gülbahar’ın etkisinden kurtulamaz ve ona aşık olur.

Benden Sevdalı mısın?, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Benden Sevdalı mısın? programının yayını, 12:00'de yayınlanan Sakın Söyleme isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Benden Sevdalı mısın? filmi yayını başlayacaktır.