Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 5 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 12:15'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cezayir ve Firuze, pakt tarafından evlatlarıyla ilgili büyük bir tehdit alır. Cezayir, Beyler Divanı’nın hain üyesi Özdemir’den, ağabeyinin gerçek katilini öğrenmeye çalışır. Cezayir bu büyük düşman karşısında kendi safını sıklaştırmak için en yakınlarından gerçek bir bağlılık bekler. Tedbir için ailesini hiç umulmadık birine emanet eder. Cezayir giderek Bassilius’un gerçek kimliğine yaklaşır. Sınırının daraldığını fark eden Bassilius, Cezayir kendi ipini çekmeden Tatavlalı’ya Cezayir’in ölüm emrini verir. Firuze, Gülendam’ın tüm hastane süreçleriyle ilgilenir ve Gülendam’ı evine getirmesiyle herkesin gözünde temize çıkar fakat Leyla bu arada Süheyla’nın hamileliğini öğrenmiştir. Bu konuda Leyla ve Firuze yeniden karşı karşıya gelir.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de yayınlanan ve 5 Mart 2023 Pazar günü saat 11:30'da başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 14:30'da yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Mart 2023 Pazar günü saat 12:15'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.