Başkent Kulisi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Başkent Kulisi, 4 Haziran 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Başkent Kulisi programını saat 11:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mehmet Acet'in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye'nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ağırlıyor. Ersin Tatar, Mehmet Acet’in hazırladığı Türkiye’deki seçimler Kıbrıs’ta nasıl yankılandı? Erdoğan’ın yeniden seçilmesi Kıbrıs sorununu nasıl etkiler? Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türkiye ile ilişkileri yeni dönemde nasıl gelişir? Kıbrıslı Türkler geleceğini nerede görüyorlar? sorularını canlı yayında Başkent Kulisi’nde yanıtlıyor.

Başkent Kulisi, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Haziran 2023 Pazar günü saat 09:50'de başlayan Muhabbet Kapısı isimli programdan sonra saat 11:45'te başlayacak.

Başkent Kulisi programının yayını, 12:45'te yayınlanan Abdu isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Haziran 2023 Pazar günü saat 11:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Başkent Kulisi haber programı yayını başlayacaktır.