Baş Belası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baş Belası, 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Baş Belası programını saat 22:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şahin’in verdiği tutanak yüzünden işinden olacağını düşünen İpek, Şahin’in kararını değiştirmek için uğraşır. Tutanağı çoktan değiştirmiş olan Şahin, İpek’e bu gerçeği söylemez ve vakaya karışmaması şartı koyar. İpek, çaresizce büroya gelen yeni vakadan uzak dururken gerçeği öğrenir. Hemen olay yerine gider. Bu yeni vakada İpek’in dikkatini çeken detay, Şahin’in geçmişine kapı aralamaktadır. İpek vakanın peşine düştüğünde Şahin’in geçmişteki büyük sırrını öğrenir. Artık İpek, Şahin’in sert mizacı ve duvarlarının sebebini biliyordur. Ancak Şahin’le bu konuyu konuşmak istediğinde beklemediği çok sert bir tepki alır.

Baş Belası, atv'de yayınlanan ve 15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Aladdin isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Baş Belası programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 22:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Baş Belası dizisi yayını başlayacaktır.