Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 12 Mayıs 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esir alınan Hüma, Esma, Isabel ve Meryem’i kurtarmak için gizlice Cicel’e sızan Hızır, Piri ve İlyas, Don Diego’nun baskınıyla yakalanmışlardı. Don Diego’nun bu baskınını bozan ise Selim Tumi’nin Don Diego’ya göndermek üzere yola çıkardığı Müslüman köleleri kurtarıp onların kafeslerine saklanarak Cicel’e girmeyi başaran Oruç, Murad ve leventler olmuştu. Aralarında başlayan saldırıda Hüma, Isabel, Meryem ve Esma kurtulabilecek midir? Pedro, aşık olduğu Meryem’i elinden kaçırmamak için ne yapacaktır? Meryem’i kurtarmak için öne atılan kişi kim olacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, TRT 1'de yayınlanan ve 12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayını başlayacaktır.