Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 20 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hristiyan birliği ile bir anlaşma yapmak için Venedikli Leonardo Barbarigo’nun getirilmesini bekleyen Pietro, kaleye Oruç Reis’in girişiyle büyük bir yıkıma uğramıştı. Baba Oruç bu hamlesiyle Akdeniz’de Türklerin hakimiyet sürdüğü tüm adaları ele geçirmeyi hedefleyen Pietro ve Hristiyan Birliği’nin planlarını nasıl bozacak ve Midilli’ye çevrilen topları nasıl engelleyecektir? Hızır, ele geçirdikleri Antuan ve Leonardo’dan mahzenden kaçmalarına Meryem’in yardım ettiğini öğrenmişti. Ağabeyi Pietro’nun öldürüleceği endişesiyle Leonardo’yu kaçırma girişiminde bulunan Meryem, Hızır’a asıl gerçeği söyleyecek midir? Hızır, Meryem’in bu ihaneti karşısına ne yapacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, TRT 1'de yayınlanan ve 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayını başlayacaktır.