Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 30 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rodos Şövalyelerine karşı giriştikleri cenkte büyük bir zafer kazanan Oruç, İshak ve Hızır Reis, esir düşen İlyas’ı ve Habeşli şehitlerin intikamını almayı başarır. Venedik konseyi üyesi Leonardo Barbarigo ve Antuan’ı esir alan Barbaros kardeşler, Venedik ile kurduğu ittifak sayesinde Hristiyan birliğini oluşturmayı planlayan Pietro’yu nasıl engelleyecektir? Şahbaz, Oruç'a suikast düzenler, ardından peşine düşen Isabel’i atlatmayı başarır ve ona kardeşinin kanının bulaştığı bir hançerle gözdağı verir. Isabel izini dahi bulamadığı kardeşini kurtarabilecek midir? Oruç suikastta bir dahli olduğunu düşündüğü Şahbaz’ı hana kapatır. Ona nasıl bir ceza verecektir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

30 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayını başlayacaktır.