Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 25 Kasım 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hızır ile Niko, Işığın Kızı’nı bulmak için vardıkları Tenebris Adası’nda birçok tuzağı atlatır. Fakat Diego’nun tuzağına düşer. Etrafları onlarca düşman askeriyle sarılı olan Hızır ile Niko’nun yardımına Işığın Kızı Meryem yetişir. Meryem, Hızır ile Niko’yu bu tuzaktan kurtarmayı başarabilecek midir? Tüm bunların yanı sıra babasıyla ters düşen ve Pietro ile yaptığı ittifak neticesinde Oruçlara karşı hasmane bir tutum sergileyen Şahbaz, Oruçlara yardım etmekte ısrar eden babası Kılıç Beyi öldürtür. Kılıç Bey'in gemisiyle Tenebris’e ulaşan Hızır, geri dönebilmek için yine bu gemiye ihtiyaç duyacak fakat Şahbaz, ona yardım için gemi göndermez. Hızır, Niko ve Meryem, Tenebris’ten nasıl kurtulacaktır?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, TRT 1'de yayınlanan ve 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi yayını başlayacaktır.