Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı, 1 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı programını saat 09:40'ta TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kanuni Sultan Süleyman, Barbaros Hayreddin'e Roma'nın fethedilmesine destek olması için bir görev verir. Frenklilerin içlerine casus sokmasını söyler. Bu vazifesinden önce de, Cezayir de kendine vekil atamasını ve ailesiyle beraber artık Payitahta yerleşmesini ister. Kral Şarlken ve Kral François de Roma’nın başına geçebilmek için rekabet halindedirler. Papa, Barbaros Hayreddin’i kim yakalarsa onun Kutsal Roma İmparatoru olacağını söyler. Andrea Doria, Barbaros Hayreddin’i yenebilecek tek kişidir. İkisi de Amiral Andrea Doria’yı hizmetlerine almak istemektedir, bunun için para bulmaları lazımdır. Ama bu o kadar kolay değildir.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı, TRT 1'de yayınlanan ve 1 Ocak 2023 Pazar günü saat 06:40'ta başlayan Kalk Gidelim isimli programdan sonra saat 09:40'ta başlayacak.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı programının yayını, 12:20'de yayınlanan Yürek Çıkmazı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

1 Ocak 2023 Pazar günü saat 09:40'ta TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi yayını başlayacaktır.