Bamsi Beyrek

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Bamsi Beyrek, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bamsi Beyrek programını saat 13:30'da TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar evvel, Oğuz Beyleri bir aradayken Büre Han oğlu olmadığı için içlenir. Beyler, Büre’nin oğlu olması için dua eder. Bayındır Han da bir kız çocuk istediğini söyler. Bunun üzerine Beyler, onun da kızı olması için dua ederler. Çok mutlu olan Bayındır Han, eğer duaları kabul olur da bir kız evlada olursa onu Büre’nin oğluna vereceğini söyler. Böylece Bamsı ve Banu Çiçek’in beşikleri kertilir. Aradan geçen 20 yılın sonunda bu iki genç karşılaşırlar. Birbirlerine aşık olan Bamsı ve Banu Çiçek evlenmeye karar verirler. Fakat, Bamsı’nın kıskanç arkadaşı Yaltacık’ın genç çiftin mutluluğunu perdeleyecek sinsi planları vardır.

Bamsi Beyrek, TV8'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 12:30'da başlayan O Ses Türkiye isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Bamsi Beyrek programının yayını, 16:15'te yayınlanan Seviyorum ama Arkadaşça isimli film başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 13:30'da TV8'de hangi program yayınlanacak?

Bamsi Beyrek filmi yayını başlayacaktır.