Balkan Ninnisi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Balkan Ninnisi, 20 Ekim 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Balkan Ninnisi programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ertan ve Jovanka, tu¨m gec¸mis¸ acılara ragˆmen as¸klarından vazgec¸mez. Nina’yla Su¨leyman’ın bulus¸acagˆı yere giderler. Tu¨m acılar unutulsun, gec¸mis¸ defterler kapansın, as¸k kazansın isterler. Bu sefer Su¨leyman da gec¸mis¸i unutmakta kararlıdır. Onun tek istedigˆi Nina’yı go¨rebilmek onunla konus¸abilmektir. Su¨leyman bu hayalleri kurarken, Nina’nın do¨ndu¨gˆu¨nu¨ o¨gˆrenen Darko, rahat durmayacak, onların kavus¸masına izin vermeyecektir. Sadece Su¨leyman’ın degˆil tu¨m konak halkının hayallerini de yerle bir edecektir.

Balkan Ninnisi, TRT 1'de yayınlanan ve 20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 19:55'te başlayan İddiaların Aksine isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Balkan Ninnisi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Ekim 2022 Perşembe günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Balkan Ninnisi dizisi yayını başlayacaktır.