Baba Ocağı

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baba Ocağı, 28 Şubat 2023 Salı günü ekrana geliyor. Baba Ocağı programını saat 03:30'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Muğlalı Halil Efe, hayatını iki oğluna adamıştır. Bir an önce oğullarının mezun olup, aileden kalma topraklarda ziraat mühendisliği yaptıkları günü görmek istemektedir. İstanbul'da okuyan oğulları Murat ve Güven için her türlü imkanı seferber etmiş, onlar ders dışında bir şey düşünmesinler diye Muğla'dan İstanbul'a çok büyük paralar akıtmıştır. Muğla'da durum böyleyken, İstanbul'da ise durum hayli farklıdır. Ders kitaplarının arasında kaybolması gereken Murat ve Güven, okul yerine barlara gitmeyi tercih etmişlerdir. Gençtirler, delikanlıdırlar, başlarında kavak yelleri esmektedir. Babalarının durumu öğrenmesinden başka korktukları hiçbir şey yoktur. Ancak bir gün, Halil efe oğullarının İstanbul'da nasıl yaşadığını öğrenir ve harekete geçer. Bundan sonra Murat ve Güven için köylerinde yeni ama zor bir hayat başlayacaktır.

Baba Ocağı, Star TV'de yayınlanan ve 28 Şubat 2023 Salı günü saat 02:30'da başlayan Dünden Sonra Yarından Önce isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Baba Ocağı programının yayını, 05:00'te yayınlanan Söz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Şubat 2023 Salı günü saat 03:30'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Baba Ocağı dizisi yayını başlayacaktır.