Av Mevsimi

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Av Mevsimi, 15 Mart 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Av Mevsimi programını saat 22:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İşinin ehli bir polis olan Ferman, yıllanmış tecrübesi, dikkate şayan sezgileri ve konularının uzmanı takipçiliğiyle tüm teşkilatta küçük çapta bir efsanedir. Kendi aralarında Ferman'dan “Avcı” diye bahsederler. Teşkilatın bir diğer figürü ise yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris olarak dikkat çekmektedir. Bu çılgın ikili, cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez” olarak aralarında dolaşır. Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını bir daha asla eski haline dönüştüremeyecektir.

Av Mevsimi, TRT 1'de yayınlanan ve 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Karanlık Zihinler isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Av Mevsimi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 22:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Av Mevsimi filmi yayını başlayacaktır.