Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ateş Kuşları, 19 Nisan 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Ateş Kuşları programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kara ve Gülayşe evleniyor. Peki, Gülayşe ve Barbaros aşkı gerçekten bitti mi? Gülayşe aşkını kalbine gömüp, Kara'ya intikam için mi evet dedi, yoksa işin içinde başka bir şey mi var? Barbaros nikah masasında terk ettiği Gülayşe'yi kazadan kurtarır. Ölüm döşeğindeki babasının başındaki Gülayşe şimdi yapayalnızdır. Nizam'a bir şey olursa dengeler nasıl değişecek? Ateş kuşları, Gülayşe'ye söyledikleri yalanların ortaya çıkmasıyla darmadağın olurlar. Ve Gülayşe onu ziyaret etmek istediklerinde hastaneden içeri girmelerine dahi izin vermez. Ateş Kuşları kendilerini Gülayşe'ye affettirebilecek mi?

Ateş Kuşları, atv'de yayınlanan ve 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ateş Kuşları programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Nisan 2024 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Ateş Kuşları dizisi yayını başlayacaktır.