Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ateş Kuşları, 22 Mart 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Ateş Kuşları programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali ve Barbaros başta olmak üzere, evin erkekleri vakıf himayesindeki kaçırılan çocuklar için iz peşine düşer. Ancak henüz kimliğinden haberdar olmadıkları, av diye peşine düştükleri Çino için kendileri mi birer avdır yoksa? Çatal'ın ölümüyle alakalı gerçeği öğrenen Çino, Ateş Kuşları'na hangi sinsi yolla ve yüzle yaklaşacaktır? Ali ve Mercan'ın mahalleye taşınan Çino'yla ilk karşılaşmaları nasıl olacak, onları tedirginliğe sürükleyen bu duruma tepkileri ne olacaktır?

Ateş Kuşları, atv'de yayınlanan ve 22 Mart 2024 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 00:20'de başlayacak.

Ateş Kuşları programının yayını, 02:43'te yayınlanan Hikayelerle 40 Hadis isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Mart 2024 Cuma günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ateş Kuşları dizisi yayını başlayacaktır.