Ata Demirer Gazinosu

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Ata Demirer Gazinosu, 10 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Ata Demirer Gazinosu programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mizah ve müziği buluşturan Ata Demirer Gazinosu'nda Türk sanat müziğinden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş bir repertuvara sahip komedyen Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik ediyor. Programda Demirer kendine has üslubuyla bir yandan şakalarıyla seyirciye kahkahalar attırıyor, bir yandan da şarkılarıyla, tiyatro sahnesine hoş bir seda getiriyor.

Ata Demirer Gazinosu, FOX'de yayınlanan ve 10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Ata Demirer Gazinosu programının yayını, 22:45'te yayınlanan İlk Buluşma isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Ata Demirer Gazinosu eğlence programı yayını başlayacaktır.