Aslı Hünel ile Gelin Evi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, 16 Nisan 2024 Salı günü ekrana geliyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi programını saat 12:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Birbirinden iddialı ve hamarat 5 gelinin kıyasıya yarıştığı, ev dekorasyonundan misafirperverliğe, sofra sunumundan çeyize, düğüne ve balayına kadar farklı alanların değerlendirildiği Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde eğlence dolu yeni bölümler sizlerle olmaya devam ediyor. Yeni sezonda büyük ödül artık her hafta 50 bin TL! Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 24 yaşında, 4 yıllık evli olan Şenay Korkmaz'ın evine konuk olunuyor. Rakipleri Şenay Gelin'in el emeği çeyizinden ev dekorasyonuna kadar birçok farklı alanda değerlendirmelerini yapıyor. Ramazan ayı boyunca ev sahibi gelinler, iftar için hazırladıkları özel sofrayı da değerlendirmeye sunuyor.

Aslı Hünel ile Gelin Evi, Show TV'de yayınlanan ve 16 Nisan 2024 Salı günü saat 10:00'da başlayan Güzel Günler isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Aslı Hünel ile Gelin Evi programının yayını, 15:00'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Nisan 2024 Salı günü saat 12:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aslı Hünel ile Gelin Evi yaşam programı yayını başlayacaktır.