Aslı Hünel ile Gelin Evi

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Aslı Hünel ile Gelin Evi, 10 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi programını saat 12:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde hafta boyunca bütün hünerlerini sergileyen gelinlerden kimin kazandığı belli oluyor. Birinci olan gelin, bir düzine çeyrek altından oluşan büyük ödülü kazanıyor. Ayrıca final gününde izleyicileri sürpriz bir gelişme bekliyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi’nde haftanın ilk günü; 26 yaşında, 5 yıllık evli Elif Yeşilkaya’nın evine konuk olunuyor. Elif Gelin’in çeyizleri seriliyor, düğün fotoğraflarına bakılıyor, tüm detaylarıyla evi değerlendiriliyor. Sahur ve iftar için özenle hazırladığı yemekler ve sofrası konuşuluyor. Ayrıca ev sahibi olan gelin, kendisine yapılan ilişki testini geçebilirse bir altın daha kazanma fırsatını yakalıyor.

Aslı Hünel ile Gelin Evi, Show TV'de yayınlanan ve 10 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli programdan sonra saat 12:15'te başlayacak.

Aslı Hünel ile Gelin Evi programının yayını, 15:00'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 12:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Aslı Hünel ile Gelin Evi yaşam programı yayını başlayacaktır.