Aslan Ailem

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aslan Ailem, 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Aslan Ailem programını saat 05:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir. Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır. Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır.

Aslan Ailem, TRT 1'de yayınlanan ve 29 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 03:05'te başlayan Masumlar Apartmanı isimli programdan sonra saat 05:30'da başlayacak.

Aslan Ailem programının yayını, 08:15'te yayınlanan Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 05:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Aslan Ailem dizisi yayını başlayacaktır.