Asla Vazgeçmem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Asla Vazgeçmem, 2 Aralık 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Asla Vazgeçmem programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık ve Esra’nın mutlu bir evlilikleri vardır, kızları Elif’in varlığı bu mutluluğu daha büyütmüştür. Bir akşam çalan telefonla tüm hayatlar paramparça olur. Tarık telefonda duyduğu sözlere öfkelenip kızını da alıp evi terk eder. Esra gerçeği anlatmak için Tarık ve kızını 15 yıl boyunca bıkmadan arar. Esra'nın arkadaşı Canan ile açtığı emlak ofisine bir gün, bir genç kız görmeyen babası ve kendi için bir ev aramaya gelir. Bir süre sonra gelenin Esra’nın 15 yıldır aradığı kızı olduğu anlaşılır. Her şey yeniden başlamıştır. Esra farklı bir isimle Tarık’a yardımcı olarak işe başlar. Amacı asla vazgeçemediği yuvasını yeniden kurmaktır. Ama hiç kolay olmayacaktır.

Asla Vazgeçmem, Kanal 7'de yayınlanan ve 2 Aralık 2022 Cuma günü saat 09:50'de başlayan Cuma Sohbetleri isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Asla Vazgeçmem programının yayını, 13:40'ta yayınlanan Bir Garip Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Aralık 2022 Cuma günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Asla Vazgeçmem filmi yayını başlayacaktır.