Aşktan Kaçılmaz

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aşktan Kaçılmaz, 16 Ocak 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşktan Kaçılmaz programını saat 19:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uzun süredir birlikte olan Annie ve Duncan çiftinin ilişkileri, Duncan’ın bir zamanlar saygı duyulan fakat şimdi unutulmaya yüz tutmuş şarkıcı-söz yazarı Tucker Crowe’a olan takıntısı yüzünden son zamanlarda çatırdamaya başlar. Bu duruma karşısında Annie, internetten Tucker Crowe hakkında bir eleştiri yayınlar ve ikili tanışır. Birbirlerine sık sık mesaj yazan Annie ve Tucker birlikte zaman geçirmeye başladıkça aralarında karşı konulmaz bir bağ oluşur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşktan Kaçılmaz, SinemaTV'de yayınlanan ve 16 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 17:15'te başlayan Arşiv isimli programdan sonra saat 19:30'da başlayacak.

Aşktan Kaçılmaz programının yayını, 21:30'da yayınlanan Bir Köpeğin Fantastik Hikayesi isimli film başlayana kadar devam edecek.

16 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 19:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Aşktan Kaçılmaz filmi yayını başlayacaktır.